Sleduj nás

Dvořák: Na Figueiredovi je vidět, že je o úroveň jinde než ostatní. I tak ho ale sundám

Dvořák: Na Figueiredovi je vidět, že je o úroveň jinde než ostatní. I tak ho ale sundám

David Dvořák se domnívá, že Deiveson Figueiredo úspěšně obhájí svůj pás muší váhy. Jde totiž o výjimečného borce, jakých je málo. I tak ho ale jednoho dne porazí.

Český zápasník z nejnižší hmotnostní kategorie UFC si tento víkend nenechá ujít titulovou obhajobu současného brazilského šampiona, jenž se doposud jeví jako neomylný. Jeho skóre 19-1 mluví za vše a s vyzyvatelem Alexem Perezem by prý neměl mít žádné problémy.

„Určitě to budu sledovat, protože je to moje váha. Myslím, že vyhraje Figueiredo. Perez je taky skvělý fighter, ale Figueiredo je úplně někde jinde,“ řekl Dvořák v rozhovoru pro TV Nova.


David Dvořák komentuje svého soupeře v UFC

„V jeho zápasech je vidět, že je o úroveň někde jinde. Odskočil všem ostatním. V každé váze je šampion, který je jinde než ostatní. Jon Jones, Stipe Miočič, Khabib, to jsou lidi, který všem odskočili o strašně moc. Myslím si, že Figueiredo je stejný případ,“ uvedl na adresu nejlepšího muže ze své divize.


O to víc však Davida láká šampionovi čelit a zastavit ho. „Zrovna včera jsem koukal na UFC žebříček. Jsem od něj jedenáct příček, takže ještě musím pár lidí porazit a pak ho sundám,“ dodával Dvořák odvážně.

UFC 255 nám startuje tuto neděli ráno. Živě jej můžete sledovat od 4 hodin na stanici Nova Sport 2.


Další články