Sleduj nás

Eddie Alvarez: Myslím si, že jsem tím, kdo by dokázal porazit Khabiba Nurmagomedova

Eddie Alvarez: Myslím si, že jsem tím, kdo by dokázal porazit Khabiba Nurmagomedova

Bývalý šampion lehké váhy UFC představil plán, jak by prý dokázal porazit bezchybného Khabiba Nurmagomedova.

Eddie Alvarez byl hostem pořadu Morning Kombat, kde se zaměřil na poslední dění v UFC. Ze všeho nejdříve zhodnotil Conorův zápas a pak se sám zaměřil na současného šampiona Khabiba Nurmagomedova, který ještě v celé své MMA kariéře nenašel přemožitele.

„Myslím si, že je pro člověka obtížné najít motivaci, když má na kontě tolik peněz, jako má McGregor. Abyste si ten úspěch udrželi, musí být bojování součástí vašeho každodenního života i vašeho charakteru,“ řekl Alvarez.


„Stále si myslím, že to Conor v sobě má. V minulosti dokázal porazit jedny z nejlepších borců v UFC, pouze v sobě opět musí probudit ten hlad a tu motivaci. Pokud se mu to podaří najít, pak může být opět úspěšný,“ doplňoval.

Velkým tématem pak ruský Orel Khabib Nurmagomedov. „To je zajímavý člověk, protože všude předvádí perfektní výkony. Doposud mu zatopil jenom jediný soupeř, a tím je Gleison Tibau. A podle mě mu zatopil hlavně proto, že není extra dobrý v žádném aspektu boje, zato je velmi fyzicky odolný, bojuje až do konce a od všeho umí něco,“ vysvětloval Alvarez.


„To je ten důvod, proč si o sobě myslím, že bych dokázal Khabiba porazit, minimálně jsem pro něho velmi nepříjemný soupeř. Nejsem dobrý striker, nejsem dobrý wrestler, nijak extra v něčem nevynikám, ale od všeho umím něco, jsem značně agilní a mám nezlomnou vůli – jsem připraven v boji zemřít,“ poukazoval.

„Tibau dokázal eliminovat Khabibovy přednosti, nedovolil mu použít wrestling, vyrovnal se mu silově a k tomu ještě vyslal pár slušných úderů. A jak dobře víme, MMA je soubojem stylů, každý v tomto sportu může porazit každého, proto věřím, že z tohoto hlediska bych byl pro Khabiba opravdu těžkou zkouškou,“ podotýkal Alvarez.


Další články