Sleduj nás

Edwards a boj o titul? Nesmysl! namítá White. A co chystá pro Masvidala?

Edwards a boj o titul? Nesmysl! namítá White. A co chystá pro Masvidala?
Dana White potvrdil plány, které má přichystané pro špičku divize velterové váhy.

Šéf UFC už několik týdnů hlásí, že je jeho titulovým vyzyvatelem Colby Covington, a i když se proti tomuto výroku takový Leon Edwars silně bouří, nic s tím nenadělá.

„Leon je stále světovou trojkou velterové váhy, ale o titul bojovat ještě nebude. Covington je naším vyzyvatelem číslo jedna, nyní čekáme jen na Usmanovo potvrzení,“ odhalil Dana White, který se musel se svým šampionem osobně sejít na večeři, aby ho přinutil na tento zápas kývnout. Jak je totiž známo, Kamaru duelem s Colbym opovrhuje.


A co se tedy chystá pro Edwardse? „Ještě nevím, ale je tu dobrá možnost, že by se mohl střetnout s Jorgem Masvidalem. Ten fight má příběh a kdykoliv ho můžeme zrealizovat,“ odpovídal prezident UFC, jenž tak poukazoval na spory, které mezi sebou tito dva borci mají. Za zmínku stojí londýnská šarvátka.

White tak opět trochu, jak už má ve zvyku, pozměnil svůj původní názor. Ještě před fightem Edwardse s Diazem říkal, že se vítěz této bitvy stane hned po Covingtonovi novým titulovým vyzyvatelem. Protože si je však vědom toho, že Edwards takovou pozornost publika nebudí, chce ho nechat ještě jednou bojovat.


Uvidíme, jestli nebude nějaké potíže dělat také šampion Usman. Třeba odmítne odvetu s Covingtonem, díky čemuž by se ještě více zamíchaly karty divize velterové váhy, načež bychom se mohli dočkat nějakého překvapení.


Další články