Sleduj nás

Edwards? Jeho výkon proti Diazovi byl fiaskem, zápas o titul si určitě nezaslouží, má jasno Muhammad

Edwards? Jeho výkon proti Diazovi byl fiaskem, zápas o titul si určitě nezaslouží, má jasno Muhammad
Leon Edwards měl proti Nateu Diazovi skvělou šanci, jak o sobě dát napříč širokou veřejností konečně vědět. Podle Belala Muhammada ale spíš zklamal a naopak ještě o spoustu fanoušků přišel.

Britský Rocky má na kontě nyní už devět výher v řadě, přičemž té poslední se dočkal právě proti Diazovi, jehož udolal po pěti kolech na body. Místo toho, aby si ho ale fanoušci všímali, tak jím spíše opovrhují. A jeho tvrdohlavost mu v tomto směru nepomáhá.

Edwards teď nechce jiný zápas než ten o titul. Na svou šanci je údajně připravený čekat několik dlouhých měsíců a do té doby nebude chtít kývnout na žádnou jinou výzvu. Je to ovšem správné rozhodnutí?


„Cokoliv teď Leon udělá, to bude špatně. Když kývnul na duel s Natem, měl skvělou příležitost, jak o sobě dát před světem vědět a jak si svou titulovou šanci zasloužit. Místo toho se ale nechal nahulit a předvedl velmi neslaný a ustrašený výkon, kvůli kterému o spoustu fanoušků ještě přišel,“ uvedl Belal Muhammad.

„Můžete mít na kontě devět výher, ale pokud bojujete stylem, jako bojuje on, titulovou příležitost si prostě nezasloužíte,“ dodal Muhammad ve výpovědi pro server MMA Junkie.


Dana White to patrně vidí stejně, jelikož avizuje, že šampiona Kamaru Usmana příště prověří Colby Covington. Edwardsovi mezitím navrhuje, aby kývnul na zápas s Jorgem Masvidalem, což britský Rocky striktně odmítá.


Další články