Sleduj nás

Edwards: Pokud si po tomto výkonu nezasloužím titulovou bitvu, pak tu už nic nedává smysl

Edwards: Pokud si po tomto výkonu nezasloužím titulovou bitvu, pak tu už nic nedává smysl
Leon Edwards je přesvědčený, že by mu měla bodová výhra nad Natem Diazem přinést titulovou příležitost ještě před Colbym Covingtonem.

Dana White vyslal před pár dny do éteru jasný signál. Šampion Kamaru Usman bude svůj pás obhajovat proti Colbymu Covingtonovi, přičemž bitva mezi Leonem Edwardsem a Natem Diazem měla pouze určit, kdo si jako další stoupne do této čestné fronty.

Britský Rocky, jenž svou výhru s americkým protějškem ovládl na body, nabyl dojmu, že když už má na kontě devítizápasovou vítěznou šňůru, měli by být všichni ostatní vyzyvatelé v divizi ignorováni.


„Tak pokud si po tomhle výkonu nezasloužím okamžitý boj o pás, pak tu už nic nedává smysl. Mám na kontě devět výher v řadě a nikomu se nevyhýbám. Nabízím zápasy každému, zatímco všichni ostatní se jen vymlouvají a vyhýbají se mi, včetně takového Usmana,“ konstatoval viditelně nespokojený Edwards po svém posledním utkání.

Pokud se však na jeho zápas podíváme zpětně, zjistíme, že zase až o takovou parádu nešlo. Nate Diaz se nenechal zlomit a naopak sám v pátém kole sahal po ukončení. Být tento duel o minutu delší, nepochybně by se ho i dočkal.


Jinak to vidí také sám šampion. „Když jsem zahlédl výkon Edwardse, tak jako by mě polil pocit, že si tu o titul nikdo už bojovat nezaslouží,“ sdělil muž, který by ze všech potenciálních vyzyvatelů nejraději dal šanci Michaelu Chiesovi.

Další články