Sleduj nás

Edwardsovi ukončím kariéru a převezmu jeho titulovou šanci, plánuje Masvidal

Edwardsovi ukončím kariéru a převezmu jeho titulovou šanci, plánuje Masvidal
Jorge Masvidal hodlá udělat vše, co bude v jeho silách, aby si znovu vysloužil boj o titul velterové váhy.

Po zdlouhavých jednáních se mu nakonec podařilo domluvit takový zápas, který mu tento cíl pomůže naplnit. Dana White totiž přemluvil Leona Edwardse, současnou trojku žebříčku, která má na kontě devět výher v řadě a za normálních okolností by jako další v pořadí klidně mohla bojovat o titul.

Leon bude tedy svou mistrovskou pozici v duelu s Jorgem riskovat, zato si ale velmi dobře přivydělá.


„Víte, že jsem mašina na peníze. Díky mně Leon dostane nejlepší výplatu své kariéry,“ řekl Masvidal. „Doufám ale, že to bude stát za to, protože ho hodlám zmlátit tak moc, že začne váhat, jestli má v kariéře ještě pokračovat,“ přidal.

Dopředu ho žene vidina trilogie s Kamaru Usmanem. „Já prostě vím, že Usmana můžu porazit. To je něco, co hodlám dokázat. Proto jsem chtěl takového soupeře, který mě k němu dostane. Porazím Edwardse a zaujmu jeho pozici v žebříčku,“ plánuje si floridský rváč, jenž je zároveň držitelem symbolického pásu pro Největšího grázla planety.


Duelu mezi Masvidalem a Edwardsem se dočkáme 11. prosince na turnaji UFC 269. O hlavní zápas večera se zde postarají Dustin Poirier s Charlesem Oliveirou.


Další články