Sleduj nás

Fanoušci se dočkali! V lehké váze UFC nás čeká legendární štípaná, o níž se postarají dva chladnokrevní ukončovatelé

Fanoušci se dočkali! V lehké váze UFC nás čeká legendární štípaná, o níž se postarají dva chladnokrevní ukončovatelé
V listopadu se minimálně v Americe budou slavit předčasné Vánoce. MMA příznivci si totiž užijí dost možná nezapomenutelnou podívanou, po níž volali celé měsíce.

Do nitra klece se postaví bývalý titulový vyzyvatel v rámci UFC Justin Gaethje, který tak ukončí své více než roční čekání mimo stěny oktagonu, a bývalý šampion lehké váhy Bellatoru Michael Chandler.

Oba borci za sebou mají slibné wrestlingové zázemí, ale co je pro fanoušky mnohem lákavější, je to, že na kontě mají mnoho ukončení před limitem a také milují ostré přestřelky, což je zároveň jedna z věcí, kterou si před zápasem oba slíbili.


„Myslím si, že já vs. Gaethje je momentálně zcela ten největší fight planety. Nebojím se jeho postoje, naopak i já se s ním plánuji střetnout ve středu oktagonu, ať vyhraje ten nejlepší!“ burcoval již před časem v rozhovoru pro MMAFighting sám Chandler.

Organizace tuto štípanou domluvila pro turnaj UFC 268, jehož bychom se měli dočkat 6. listopadu v New Yorku. Prozatím se ale stále jedná jenom o orientační termín, neboť je možné, že dojde k posunu.


„O souboj s Justinem stojím již od chvíle, co jsem přišel do UFC. Tentokrát vám slibuji, že budu mnohem zodpovědnější, než jsem byl ve druhém kole zápasu proti Charlesovi Oliveirovi, tam jsem se prostě bezhlavě hnal za ukončením, protože jsem cítil, že mám soupeře dobře načatého,“ zavzpomínal Chandler na ztracenou titulovou bitvu, k níž by se po případné výhře opět rád dostal.

Další články