Sleduj nás

Felder: Pokud se budete držet ve své komfortní zóně, nic v životě nedokážete

Felder: Pokud se budete držet ve své komfortní zóně, nic v životě nedokážete

Irský Drak Paul Felder vysvětlil, proč se ani ne týden před zahájením turnaje UFC Fight Night 182 chopil příležitosti a zachránil hlavní zápas večera, v němž se střetne s bývalým šampionem Rafaelem dos Anjosem.

Původně to měla být velká noc Islama Makhacheva, který hoří touhou dojít si pro titul lehké váhy, ale nakonec jej zmohla infekce, takže musel z avizovaného galavečeru odstoupit.

Paul Felder byl jedním ze dvou adeptů, kteří se přihlásili o slovo náhradníka, a to i navzdory tomu, že za sebou nemá tréninkový kemp a že jej kromě nepříjemného shazování váhy bude zároveň čekat pětikolová bitva.


„Poslouchejte. Pokud se budete držet ve své komfortní zóně, ničeho v životě nedosáhnete. Přesně na tomto byla vybudována má kariéra. Bral jsem zápasy s nebezpečnými chlápky, cestoval po světě a dělal spoustu pitomostí,“ upřesňoval Felder své rozhodnutí.

„Jedná se o další příběh do mé knížky o stupidních věcech, které jsem za svou kariéru provedl. Pokud ovšem chcete nahoru, musíte podstupovat risky. Proto jsem tady,“ dodával.



Další články