Sleduj nás

Figueireda seknu i potřetí, plánuje Moreno. Dokonce i ví, jakým způsobem

Figueireda seknu i potřetí, plánuje Moreno. Dokonce i ví, jakým způsobem
Brandon Moreno poněkud překvapil, když řekl, že nad Figeuiredem drží již dvě výhry. Momentálně mu jde o to, aby dovršil zlatý hattrick.

Situace v muší váze se nám v posledních dnech trochu rozdrobila, přeskupila, ale nakonec také vyjasnila. Alexandre Pantoja měl v boji o pás držet přednostní právo, jenže vlivem zdravotních neduhů této výsady  využít nemohl, a tak se šance přesunula na vyčkávajícího Deivesona Figueireda, jenž po této příležitosti doslova prahnul.

Jak Deivesona, tak i Brandona pojí společná minulost. Oba borci se spolu v nitru oktagonu setkali už dvakrát, přičemž jednou z toho byla remíza a podruhé vyhrál nynější mexický šampion na škrcení.


S ohledem na sporný výsledek prvního zápasu Moreno věří, že by ta výhra i tak přilehla jemu. A protože vstoupí do trilogie, hodlá završit zlatý hattrick tím, že si nad svým brazilským sokem připíše vítězství na body, submisi a nově i na KO.

„Nechtělo se mi čekat, až se Pantoja uzdraví, proto jsem oslovil UFC s tím, aby mi dali takového soupeře, jaký se jim bude zdát nejvíce vhodný. Osud ukázal na Figueireda a já jen mohu říct, že to je pro mě dobrá zpráva, protože si plánuji na konto připsat další vítězství,“ rozmluvil se mexický mistr z divize muší váhy.


„Samozřejmě, musím k tomu přistoupit chytře, ale nepochybuji o tom, že bych Figyho nesekl i potřetí. Už jsem ho porazil na body, na submisi, tak si teď pojďme pro výhru na KO,“ přidal šampion, jenž se jako divák během uplynulého víkendu účastnil Fight Night turnaje v Las Vegas.

Další články