Sleduj nás

Figueiredo: Na odvetu s Morenem jsem se vůbec nepřipravoval, očekával jsem automatickou výhru

Figueiredo: Na odvetu s Morenem jsem se vůbec nepřipravoval, očekával jsem automatickou výhru
Když Deiveson Figueiredo přišel o titul muší váhy UFC, dost si za to prý mohl sám.

V prvním souboji s Brandonem Morenem měl možná o něco více herně navrch, ale i protože mu sudí odečetl body, musel se nakonec smířit s remízou.

Logicky se tedy fanoušci dočkali odvetného měření sil, které ale už nečekaně vyrovnané nebylo, spíše se jednalo o jednoznačnou záležitost. Moreno svého brazilského soka úplně přejel a přebral mu tak jeho titul.


„Je to má chyba, vůbec jsem se na ten duel nepřipravoval, očekával jsem automatickou výhru. Najednou se ze mě stal byznysmen, otevřel jsem si vlastní tělocvičnu, sem tam si zatrénoval a nevěnoval tomu boji pozornost,“ vysvětluje bývalý šampion.

Více ho však naštvalo to, že mu Brandon nenabídl okamžitou odvetu. Kdyby nebylo osudu, jelikož se zranil druhý vyzyvatel Pantoja, dnes by Figueiredo neměl zaručenou trilogii.


„Brandon tím u mě maximálně klesnul. Zneužil mé dobré vůle. I kvůli jeho chování teď dávám do přípravy opět všechno. Stanu se opět fighterem, již žádným byznysmenem, a budu se soustředit čistě na svou práci,“ vypověděl Figueiredo.


Další články