Sleduj nás

Francis Ngannou odhalil skrytou zbraň, která mu má pomoct porazit Miocice

Francis Ngannou odhalil skrytou zbraň, která mu má pomoct porazit Miocice

Již za týden se ochvějí řady těžké váhy UFC, když se zde střetnout dva nejvýše postavení borci.

Stipe Miocic bude hájit svůj trůn proti Francisovi Ngannouvi a už teď se dá predikovat, že aby šampion eliminoval drtivou KO sílu Predátora, bude muset znovu taktizovat… Třeba tak, že přenese souboj na zem, kde bude sbírat cenné body.

S podobnou taktikou ovšem Ngannou počítá, a proto se rozhodl do svého rohu najmout tajného žolíka. „Kamaru Usman bude součástí mého týmu. Pomáhá mi jak před zápasem, ale pomůže mi zejména i při něm. Postará se o to, abych dělal vše správně,“ říká nadšený Kamerunec, který věří, že ho tato podpora popožene k úspěchu.


„Kamaru bude v mém rohu a pomůže mi, abych ten wrestling zvládl… Pokud ho tedy budu potřebovat,“ nezapomněl vtipně vypíchnout Ngannou, který všechny své poslední soupeře zničil v prvním kole. O něco podobného se nepochybně může pokoušet i proti Miocicovi. Další případná výhra na KO by mu dost usnadnila práci.

Francis Ngannou musí vymyslet novou taktiku v MMA


Duelu mezi oběma těžkotonážníky o mistrovský titul se dočkáme 27. března na UFC 260. Součástí hlavní karty bude i šampion pérové váhy Alexander Volkanovski, jenž bude svůj pás hájit proti Brianovi Ortegovi.


Další články