Sleduj nás

Fury odhalil, jací dva lidé na světě dokáží přemoct Wildera. Joshua to prý rozhodně není

Fury odhalil, jací dva lidé na světě dokáží přemoct Wildera. Joshua to prý rozhodně není

Ačkoliv jejich trilogie nevyšla, Tyson Fury se i napříč několika sporům nebál vzdát svému sokovi Deontayovi Wilderovi hold. 

Britský obr před tuzemskými medii upozornil na to, že kromě něho by si s Bronzovým Bombardérem nedokázal poradit téměř nikdo. Výjimku však vidí v jednom jménu, a tím Joshua rozhodně není. 

„Deontay Wilder je stále zvíře. I když se mu do zápasu se mnou nechce, čemuž se nedivím, je to stále nejděsivější chlápek, jakého můžete v těžké váze potkat,“ pravil Fury. 


„Nepochybuji o tom, že by vytřel podlahu s každým, i s Joshuou. Říkám to už dlouho a ten týpek je poznamenaný,“ rýpal do svého britského kolegy, kterého loni v létě porazil Andy Ruiz. Od té doby prý vyšlo najevo, že je AJ zranitelný a „nepatří“ na špičku. 

„Kromě mě si myslím, že by dokázal Wildera porazit už jen Oleksandr Usyk. Minimálně by mu dokázal zatopit. My dva jsme však jediní,“ podotýkal Gypsy King. 


Usyka již tento víkend čeká velký test v těžké váze, když se pokusí vyzrát nad nevyzpytatelným Derekem Chisorou. Zdali touto zkouškou projde, bude si moct jako čestný vyzyvatel z řad WBO říct o fight s aktuálním šampionem, jímž je zatím Joshua.


Další články