Sleduj nás

Gaethje by měl o titul bojovat dřív než Poirier, myslí si Abdelaziz. Whiteovi hodlá podat návrh

Gaethje by měl o titul bojovat dřív než Poirier, myslí si Abdelaziz. Whiteovi hodlá podat návrh
Oblíbený bojovník fanoušků a sběratel ocenění za nejlepší výkony večera Justin Gaethje stále vyhlíží návrat zpátky do klece.

Pokud prohrajete v boji o titul, mluví se o tom, že byste měli získat aspoň jednu výhru, abyste si svou pozici na čele žebříčku opět vybojovali. Justin Gaethje ovšem z této konverzace nějak vypadl, jako by s ním UFC ani nepočítalo, až se najednou ozval jeho manažer Ali Abdelaziz.

„UFC Justinovi nedalo žádného soupeře z nějakého důvodu. Osobně věřím tomu, že s ním počítají v boji o titul,“ překvapil Abdelaziz, který dokonce navrhuje, aby jeho klient v žebříčku předskočil takového Dustina Poiriera, tedy toho muže, jenž má aktuálně na titul největší právo.


„Berte to tak, že Dustin právě dobojoval, takže si bude muset nějaký čas odpočinout. Oproti tomu Justin je ready a připraven naskočit. Může bojovat klidně hned. Justin nám tu už své kvality prokázal, není třeba na něco čekat,“ avizoval velký šéf z proslulé stáje Dominance MMA.

Dana White naposledy na tiskové konference prohlásil, že šampiona Oliveiru vyzve Poirier. O Gaethjem prakticky poslední týdny z jeho úst nepadla ani zmínka. Spekulovalo se o tom, že by se mohl utkat například s Michaelem Chandlerem. Tato bitva ale stále zůstává v pouhé rovině spekulací, stejně tak jako i Gaethjeho samotný návrat.


Další články