Sleduj nás

Gaethje: Doteď nechápu, jak může být Oliveira šampionem, však ho každý lepší soupeř zlomí

Gaethje: Doteď nechápu, jak může být Oliveira šampionem, však ho každý lepší soupeř zlomí
Podle Justina Gaethjeho nastala někde v matrixu chyba, když byl šampionem jmenován Charles Oliveira.

Lehká váha je považována za nejnabitější divizi v UFC už jen díky tomu, kolik hvězdných borců se zde nachází. O to víc je pro mnohé překvapující, že na samotném vrcholu vysedává Charles Oliveira, který se zejména v počátku své kariéry velmi trápil.

„Doteď to neumím pochopit. Oliveira je velmi křehký člověk. Stačí, abyste proti němu dali malinko lepšího soupeře a hned to začne vzdávat. Duel s Chandlerem nám je toho důkazem. Však on v tom boji ani nechtěl být, jak dostával to bití v prvním kole,“ poznamenával Gaethje.


„Kdybych se já s Oliveirou jednou utkal, byla by to pro mě hodně snadná záležitost. Dejme tomu, že má teď víc výher v řadě, ale nebojoval s nikým pořádným. Já bojuju jen s elitou, proto bych ho ukončil. K tomu ale nedojde, protože Charlese sekne už Dustin,“ myslí si.

Gaethjeho momentálně bude čekat zápas právě s Chandlerem, a když ho porazí, tak se prý stane novým titulovým vyzyvatelem. Nepočítá ani s tím, že by ho mohl v žebříčku předskočit Conor McGregor, který se sice tlačí dopředu, ale je údajně vyhořelý a na špičku lehké váhy prý už nemá.


Další články