Sleduj nás

Gaethje: Omlouvám se za ta slova, ale Kevin Lee je prostě s*áč

Gaethje: Omlouvám se za ta slova, ale Kevin Lee je prostě s*áč
Kevin Lee nyní musí pykat za slova a sliby, které vyřkl před celou svou sérií porážek.

Detroitský zápasník sliboval, jak ovládne prakticky nejen lehkou, ale i velterovou váhu UFC. Navíc si hodně věřil na takové borce, jako jsou Khabib Nurmagomedov či Kamaru Usman, s ani jedním však neměl možnost bojovat, jelikož se k nim ani nedostal.

Na Leem se nejspíše podepsala zranění, jak sám tvrdí po této neblahé sérii neúspěchů, ale takový Justin Gaethje vidí problém úplně jinde.


„Omlouvám se, že to musím takhle říct, ale Kevin Lee je prostě s*áč,“ vypustil na plná ústa Gaethje. „Je to člověk, který má plnou pusu slibů, ale neumí vůbec bojovat. Neumí pracovat s tím, co má k dispozici. Zaslouží si to, co se mu aktuálně děje,“ myslí si.

Kdysi byl přitom Lee považován za jednoho z nejperspektivnějších borců lehké váhy. Následně ale začal tápat a střídat váhové kategorie. Teď se usadil ve veltru, odkud nejspíš opět zase zmizí.


„Podle mě se mu osudným stal zápas s Gregorem Gillespiem. Kdyby ho tehdy neknokautoval, nezačal by si o sobě myslet, že to je nějaký pouliční rváč. On podle mě musí bojovat tím stylem, který umí, který mu sedí nejvíce. Potřebuje si soupeře tahat na pletivo a na žíněnku, potřebuje je kontrolovat a využít více svého grapplingu. Tohle nikdy nebude klasický knokautér, měl by si to uvědomit dřív, než bude úplně pozdě,“ nabádá Gaethje.


Další články