Sleduj nás

Gallagher odhalil, co mu Conor McGregor poradil po jeho prvním těžkém KO

Gallagher odhalil, co mu Conor McGregor poradil po jeho prvním těžkém KO
Nadějný irský zápasník James Gallagher nedávno utržil první porážku ve své profesionální kariéře a jak už zde bylo jednou řečeno, nejednalo se o nic příjemného.

Jeho soupeř Ricky Bandejas se ukázal jako zkušenější, když svého protivníka v polovině prvního kola nejprve omráčil a pak na zemi „dodělal“. Jednadvacetiletý hrdina z Bellatoru 204 (17. srpna) nám nyní prozradil, jakou radu mu dal jeho týmový kolega Conor McGregor.

„Conor mi říkal, že to viděl už během prvních několika sekund duelu. Byl jsem tak horlivý s Bandejasem zápasit, až  jsem úplně zapomněl používat hlavu, a to je něco, co by se mi normálně nemělo stávat. Obyčejně se nenechám ovládnou emocemi, ale tehdy jsem se neudržel a nyní si to sám uvědomuji,“ říká. McGregor se možná na veřejnosti chová někdy jako hulvát, ovšem pokud jde o týmovou podporu, nedá na své kolegy dopustit. Irská ikona je tím známa, že kdykoliv může, snaží se hlavně novým talentům v jejich začátcích co nejvíce pomoci.


„Věřím tomu, že jsem chytrý. Určitě jsem chytřejší než to, co jsem vyzařoval proti Bandejasovi. Do duelu jsem vstupoval s agresí, byl jsem připraven zabíjet. Nakonec jsem ale těmi emocemi zahltil svůj mozek, až jsem ztratil přehled nad samotným soubojem,“ vysvětloval Gallagher.

A co na něj tedy dál čeká? Údajně nechce, aby jej tato porážka poznamenala a pokusí se z ní vzpamatovat. Cesta na vrchol bude sice dlouhá, ovšem pokud se jedná o naplnění snů, lidé musí něco obětovat. A samozřejmě nám také dodává, že příště „bude chytřejší“.


Další články