Sleduj nás

Gane: Lewis je velmi nebezpečný soupeř, ale i tak ho provedu peklem

Gane: Lewis je velmi nebezpečný soupeř, ale i tak ho provedu peklem
Ciryl Gane věří, že mu je předurčeno stát se šampionem těžké váhy UFC.

Francouzský bijec to má ve své profesionální MMA kariéře aktuálně 9-0 a co nevidět by tuto sérii hezky zarovnal na 10-0. V cestě v boji o titul pro dočasného šampiona mu nyní bude stát těžkotonážník Derrick Lewis, což je pro změnu rekordman v počtu rozdaných KO. O jeho síle tedy není třeba pochybovat.

„Všichni to o Derrickovi vědí. Všichni ví, jaké jsou jeho přednosti. Je to velmi nebezpečný soupeř, v souboji s ním musíte být nonstop pozorní,“ je si moc dobře vědom Gane.


O svých kvalitách ale nepochybuje. „Myslím si o sobě, že jsem tu aktuálně jeden z nejchytřejších zápasníků v divizi. Vím, co by mělo na Lewise platit. A jelikož to vím, protáhnu ho pětikolovým peklem, aby na mě nemohl aplikovat tu svou KO sílu. Dostanu ho fakt pod obří tlak,“ predikuje.

Mnohem více pozoruhodné je, jak rychle se této příležitosti Gane chytil. 26. června si střihl pět kol s Alexanderem Volkovem, jehož udolal na body, a hned 5. srpna si dá boj s pověstným „Black Beastem“.


Velkým motivátorem nepochybně byl i pás pro dočasného šampiona těžké váhy. Tento titul mu pak zajistí sjednocující bitvu s regulérním mistrem divize Francisem Ngannouem.


Další články