Sleduj nás

Gane: Všichni dobře vědí, že Lewis je úplný lůzr, má jen ten jeden úder

Gane: Všichni dobře vědí, že Lewis je úplný lůzr, má jen ten jeden úder
Ciryl Gane rozhodně nechce, aby byl jeho titulový zápas s Derrickem Lewisem nudný. Chvíli před turnajem se tedy snaží přiložit pod kotlem.

Francouzský bojovník, který je v těžké váze ještě neporažený, si je sice moc dobře vědom toho, jakou KO silou jeho příští soupeř disponuje, ale zároveň ví, že to je jediná jeho zbraň, s níž může jakkoliv zahrozit, což má být na jedenatřicetiletého „Bon Gamina“ málo.

„Pevně věřím, že se v celé divizi nenajde chytřejší bojovník, než jsem já. Mé bojové IQ je prostě základem úspěchu,“ chválil se Gane, který se už v mysli zaměřuje na takového velikána, jakým je Francis Ngannou.


Než ale na boj s Predátorem dojde, bude se muset vypořádat s „Černou Bestií“. „Neříkám, že je Derrick vyloženě špatný, ale z toho komplexního hlediska je to naprostý lůzr. Má jenom jednu zbraň, na kterou sází zápas co zápas. Pokud před ním budu stát já, bude v maléru,“ věří pevně.

„Takový pohyb nohama, jako mám já, nemá v těžké váze jen tak někdo. Samozřejmě, že musím být opatrný, ale i tak počítám s tím, že Derrick bude mlátit jen do vzduchu,“ předpověděl pro MMAMania Ciryl Gane.


Další články