Sleduj nás

Garbrandt: Přiznávám, že mě přechod do nové kategorie trochu děsí a vůbec nevím, jak to zvládnu

Garbrandt: Přiznávám, že mě přechod do nové kategorie trochu děsí a vůbec nevím, jak to zvládnu
Cody Garbrandt by rád zaútočil na titul muší váhy. Doposud ale stále neví, jak se mu v této nové hmotnostní kategorii povede.

Ještě během svých začátků v UFC byl považován za velmi perspektivního bojovníka, který svůj potenciál dokázal brzy prodat a stal se šampionem bantamové váhy. Pak ale přišla série nezdarů, jíž započal TJ Dillashaw, a u Codyho se společně s výsledky prolomilo i sebevědomí.

„Upřímně přiznávám, že netuším, jak se mi v nové váhové kategorii povede. Trochu mě ten přechod děsí, ale to je asi normální, než si na to člověk zvykne. Ještě nikdy předtím jsem v této divizi nebyl, nikdy jsem tam nebojoval, ve své hlavě mám spoustu nezodpovězených otázek,“ poznamenává ve vší upřímnosti Garbrandt.


Codyho soupeřem se na úvod stane Kai Kara France, jemuž v žebříčku muší váhy náleží šestá příčka. Uvidíme, zdali tento skalp bývalému šampionovi zajistí rovnou boj o titul, jeho manažer Ali Abdelaziz by si to však přál.

„Myslím si, že mě tento strach ohledně toho, jak si s tím poradím, popohání dopředu. Opravdu chci být úspěšný, abych opět mohl zápasit o titul a také ho získat. Poslední dva měsíce jsem na speciální dietě, mé tělo je na tuto změnu připraveno. Uvidíme, co z toho nakonec bude,“ řekl Garbrandt v Rollin with Homies podcastu.


Další články