Sleduj nás

Gastelum je jenom líný zm*d, opřel se do svého divizního kolegy Strickland

Gastelum je jenom líný zm*d, opřel se do svého divizního kolegy Strickland
Kelvin Gastelum se pere jen se samou smetánkou střední váhy, ale své zápasy se mu už jen tak nedaří vyhrávat. Díky tomu se stal terčem známého provokatéra Seana Stricklanda.

Jsou to více než dva roky, co měl Gastelum tu čest v UFC bojovat o titul divize do 84 kilogramů. V neuvěřitelně napjatém boji však podlehl Israelovi Adesanyovi na body, a i když pás do své moci nezískal, jeho výkon si zasloužil velké uznání.

Od této chvíle však nastal nečekaný zlom, arizonský rváč prohrál tři ze svých následujících čtyř soubojů, přičemž všechny byly svým způsobem poměrně jednoznačné. A nyní jde do dalšího velmi náročného duelu, ten svede s „Killa Gorillou“ Jaredem Cannonierem, proti němuž už teď nemá údajně žádnou šanci uspět.


„Kelvin je prostě takový strašně líný zm*d!“ opřel se do svého divizního kolegy Sean Strickland, který Gastelumovu lenost označil za hlavní problém jeho současného neúspěchu. „Kdyby to nebyla taková m*dka a trénoval tvrdě a poctivě, mohl by z něj být dobrý bojovník,“ poznamenával.

Jenže to se prý neděje. „Kelvin je líný jako prase. Všude zevluje a nedělá to, co by měl dělat. V zápase s Cannonierem opět dostane na hubu,“ predikuje mu.


Další články