Sleduj nás

Geoff Neal hodnotí svou prohru se Stephenem Thompsonem. Čtyři kola prý neviděl na jedno oko

Geoff Neal hodnotí svou prohru se Stephenem Thompsonem. Čtyři kola prý neviděl na jedno oko

Geoff Neal dostal vůbec poprvé příležitost představit se během hlavního zápasu večera a jeho vstup mezi elitu mu vůbec nevyšel. Prakticky po celý zápas proti Stephenu Thompsonovi tahal za kratší konec provazu a nakonec si připsal jednoznačnou prohru na body.

Jak se později ukázalo, před vstupem do tohoto souboje Neala provázela celá řada nešťastných událostí. Kromě koronavirové krize se objevily i zdravotní komplikace a pak v samotném boji byl zjevně dost klíčový střet hlav obou fighterů.

„Před tímto duelem se objevilo tak moc problémů…,“ přemítal třicetiletý bojovník. „Sepse, srdeční selhání, tři z mých tréninkových parťáků se nakazili koronavirem a já jsem i tak našel sílu, abych mohl té noci bojovat,“ vyzdvihoval svou odvahu.


Geoff Neal říká, proč prohrál v UFC

„Čtyři kola jsem nic neviděl na pravé oko, a přesto jsem se tam udržel až do konce s jedním z největších zabijáků, kteří to tu drtili už v době, co mi bylo ještě devět let… Velký respekt tomuto chlapovi, je to skutečný bojový umělec,“ vzdával hold svému soupeři Stephenovi Thompsonovi.


Zároveň nezapomněl ani na fanoušky. „Velké díky patří i všem příznivcům a mým přátelům. Ještě jsem nestihl odepsat vám všem, ale všechny vás miluju. Nebyl to sice výsledek, jakého jsem chtěl dosáhnout, ovšem i tak jsem si to užil,“ dodával Neal.


Další články