Sleduj nás

Georges St.Pierre posílá McGregorovi velmi cennou radu, jak zvládnout trilogii s Poirierem

Georges St.Pierre posílá McGregorovi velmi cennou radu, jak zvládnout trilogii s Poirierem

GSP se vůbec netají tím, že chová ke Conorovi velkou náklonnost.

Ještě prakticky před chvílí slavná kanadská MMA legenda hlásila, že na Conorův výkon mohla mít velký vliv pandemie koronaviru, a nyní jí dokonce posílá radu, jak se vypořádat s nebezpečnou hrou Dustina Poiriera.

Conor McGregor musí makat!

„Conor je dneska milionář a ke spoustě věcem už nemusí přistupovat tak, jako to dělal kdysi. Spousta věcí se pro něho stala komfortních. Domácí tréninky, opomíjení jistých druhů přípravy atd. Proto si myslím, že je pro něho velmi důležité, aby opět vystoupil ze své komfortní zóny,“ řekl GSP.


A uvedl to na příkladu. „Nemůžete zůstávat doma, musíte si vytvořit stejné podmínky, jaké máte v kleci. Musíte si najít podobné sparingpartnery, a hlavně si nesmíte určovat, čemu se právě v přípravě budete věnovat. Od toho je tam trenér, aby vám to řekl,“ podotýkal.

Za vinu to částečně dával i pandemii koronaviru. „Nevím sice, jaké restrikce mají v Irsku, ale téměř každý je kvůli koronaviru nucen pozměnit své tréninky. Co jsem slyšel, Conor se věnoval více svému postoji a boxu. Nemusela to být žádná výmluva, prostě mu možnosti nedovolaly cvičit více. Jsem si ovšem jistý, že se do příště zlepší,“ dodával s tím, že ještě slavný Notorious vyhraje velmi vyhlíženou trilogii.



Další články