Sleduj nás

Hej, plešatá hlavo! Dej mi Volkanovskiho. Budu Quadruple C, smiř se s tím, vzkazuje Cejudo Whiteovi

Hej, plešatá hlavo! Dej mi Volkanovskiho. Budu Quadruple C, smiř se s tím, vzkazuje Cejudo Whiteovi
Henry Cejudo se stále nemůže zbavit dojmu, že co nevidět do své sbírky přidá už čtvrtý zlatý klenot.

Doposud jeho vitrínu úspěchů zdobí olympijské zlato a pásy šampiona muší či bantamové váhy UFC. Půjdeme-li po stupínkách postupně nahoru, dalším logickým krokem by měl být pás pérové váhy, jenž má aktuálně v držení Alexander Volkanovski.

To je mimochodem přesně ten soupeř, kterého se Cejudo už nějaký čas dožaduje. A protože tento šampion, jak se sám nechal slyšet, hodlá být aktivní a momentálně nemá nového tanečního parťáka, rád by toho Henry využil a rovnou oslovil Danu Whitea.


„Hej, plešatá hlavo, nedělej tupého a dohoď mi toho přerostlého trpaslíka. Však ty víš, že ho donutím pokleknout jako všechny ostatní. Osudu se nelze bránit. Budu prvním člověkem, který v UFC vyhrál tituly ze tří hmotnostních kategorií. Stanu se Quadruplem C, smiř se s tím a předhoď mi toho průměrňáka Volkanovskiho,“ poručil si Cejudo.

Bude jeho přání konečně vyslyšeno? To se neví. Dana White by údajně takovéto bitvě byl i nakloněný, jen kdyby měl tu jistotu, že mu Cejudo po případné výhře opět neuteče do důchodu. Což je pro změnu věc, kterou mu čtyřiatřicetiletý multitalentovaný zápasník nedokáže zaručit.


Možná by mezi oběma stranami mohla vzniknout nějaká dohoda, která by ale musela být uvedena i ve smlouvě. Pokud by Henry skutečně svůj třetí pás v UFC získal, musel by jej také aspoň jednou obhájit.

Takto se kdysi nechal White „napálit“ od Georgese St.Pierra, který mu slovně slíbil, že pokud vyhraje pás střední váhy, tak jej obhájí. Svému slovu ale nikdy nedostál a od té doby White již žádné verbální dohody nepodniká.


Další články