Sleduj nás

Hernandez v kleci přemohl Aubina Merciera, spokojený se sebou nebyl

Hernandez v kleci přemohl Aubina Merciera, spokojený se sebou nebyl
Zbytečná skromnost, nebo jen další provokace, jak potupit veškeré snahy soupeře? Pětadvacetiletý fighter Alexander Hernandez původem z Texasu přemohl svého soka a jednou zakončený boj v ringu pak přenesl i mimo hlavní bojiště.

A i když už není řeč o fyzických útocích, nýbrž jen o slovní bitvě, ta minimálně ze strany výherního celku pokračovala i nadále.

„Co na to, že jsem vyhrál, sobě jsem nic nedokázal. Nedokázal jsem si, že na to mám,“ zlobil se Hernandez, který při svém UFC debutu knockoutoval Beneila Dariushe. „Tohle mě strašně štve. Vůbec nejsem spokojený se svým výkonem. Jako bych to ani nebyl já. Umožnil jsem svému soupeři takové věci, které bych si normálně nedovolil,“ konstatoval.


„Oba dva jsme z jiného těsta. Tenhle zápas nejenomže neměl trvat tak dlouho, jak trval, ale navíc pro mě neměl být žádnou výzvou. Udělal jsem spoustu špatných rozhodnutí ve špatném čase. Přísahám Bohu, že má mnohem na víc než na to, co jsem momentálně předvedl. Moje zkušenosti předčí většinu kluků v této soutěži,“ pokračoval ve svém hodnocení.

„Takže už znáte důvod, proč jsem tak naštvaný. Ani dnes (sobotní zápas v Calgary) ten duel neměl trvat více než dvě minuty,“ dodal Hernandez, jenž svého protivníka přemohl „až“ po patnácti minutách.


Pokud si má Aubin-Merceira vzít daný proslov texaského úderníka osobně, pak zůstává jenom otázkou, co si o něm mají myslet jeho fanoušci, kteří si podle mnoha Alexandrových výroků v minulosti zasloužili větší respekt. Zdali se daná situace dočká nějakého dalšího vyústění, to se dozvíme v následujících dnech.

Další články