Sleduj nás

Hoď hezky zpátečku, já si na rozdíl od tebe ten pás zasloužím, pustil se Oliveira do Gaethjeho

Hoď hezky zpátečku, já si na rozdíl od tebe ten pás zasloužím, pustil se Oliveira do Gaethjeho
Nemístné komentáře od Justina Gaethjeho nezůstaly bez odpovědi.

Bývalý dočasný šampion lehké váhy si postěžoval, že UFC velmi kleslo, když po Khabibově odchodu do důchodu o uvolněný mistrovský pás nechalo bojovat Michaela Chandlera s Charlesem Oliveirou.

„To, že Oliveira s Chandlerem bojovali o titul, považuji za směšné rozhodnutí. Ani to v ten moment nebyli nejlepší zápasníci v divizi… Je to ostuda, kterou dodnes nechápu,“ štvalo arizonského rváče, jenž se celý rok neobjevil mezi stěnami oktagonu.


Není se ovšem čemu divit, že byl brazilský šampion touto zprávou, která oběhla svět, dotčen. „Hoď hezky zpátečku, hochu, já se na rozdíl od tebe snažil být aktivní a zápasil jsem s každým, koho mi UFC předhodilo,“ odpověděl Justinovi.

„Na rozdíl od tebe držím sérii devíti výher v řadě a pokořil jsem rekordy v počtu ukončení na submisi. Pokud jsem si o ten pás nezasloužil bojovat já, pak tedy nevím, kdo jiný. Jestli se k němu chceš dostat i ty, měl bys začít makat a na konto si připsat pár výher,“ vzkázal.


Gaethje se nyní může pokusit odrazit tou správnou nohou zpět na špičku žebříčku divize lehké váhy, když se začátkem listopadu střetne právě s Chandlerem. Šampion Oliveira by měl o měsíc později obhajovat svůj pás proti Poirierovi.


Další články