Sleduj nás

Hollowayovi dám trilogii! změnil svůj názor Volkanovski. Zadarmo to ale nebude…

Hollowayovi dám trilogii! změnil svůj názor Volkanovski. Zadarmo to ale nebude…
Alex Volkanovski přiznal, že i když se mu to nelíbí, jelikož nad Hollowayem drží již dvě výhry, tak k trilogii přeci jen přistoupí. Zadarmo to ale úplně nebude.

Současný šampion pérové váhy svému předchůdci poručil, aby si udržel svou dočasnou výkonnost a v boji s Yairem Rodriguezem předvedl další excelentní výkon. Zdali si na konto připíše druhou přesvědčivou výhru v řadě, nebude moct jinak a k trilogii svolí.

„Víte, já si v tomto boji nemám co dokazovat. Ať se to lidem líbí nebo ne, Maxe jsem dvakrát porazil, nicméně, a to zdůrazňuji, vím, jak si fanoušci tento zápas znova přejí vidět, proto jsem ochotný k němu znova svolit,“ řekl Volkanovski během interview pro LowKickMMA.


Na Hollowaye bude 13. listopadu čekat bitva s Mexičanem Yairem Rodriguezem. I ten sní o titulové bitvě…

„Pokud Max vyhraje, což si myslím, že vyhraje, tak bude mít mé uznání. Zejména, pokud se mu to povede podobným stylem, jako přemohl Calvina Kattara. V takovém případě mu pravděpodobně tu šanci v boji o pás dám,“ připouští šampion.


Volkanovski ve své hlavě nepochybně počítá i s tím, že úspěšně svůj pás obhájí proti Brianovi Ortegovi. To bude také klíčové k tomu, aby k třetímu měření sil s Maxem vůbec došlo.

„Tak tento zápas je pro mě šitý jako na míru. Brian disponuje stylem, který mi hraje do karet. Nebojím se ho ani vzít na zem, i když si myslím, že ho potrápím v postoji,“ sdělil dvaatřicetiletý novozélandský bojovník a nynější držitel pásu z kategorie do 65,8 kg.

Alexander Volkov Ciryl Gane


Další články