Sleduj nás

Hooker: Chci přemoct Makhacheva, aby všichni viděli, jak bych si dokázal poradit i s Khabibem

Hooker: Chci přemoct Makhacheva, aby všichni viděli, jak bych si dokázal poradit i s Khabibem
Dan Hooker je pro boj s Islamem Makhachevem velkým papírovým outsiderem, ale on sám o svých dovednostech rozhodně nepochybuje.

Protože mu drsné koronavirové podmínky neumožňují vrátit se do rodné země, rozhodl se novozélandský bijec ihned po svém fightu s Nasratem Haqparastem kývnout na další duel. Ten se uskuteční 30. října v Abú Dhabí, kde mu bude soupeřem právě Makhachev.

„Pro mě je toto skvělá příležitost ukázat, co jsem zač,“ je si moc dobře vědom odhodlaný bijec, který je dle bookmakerů už teď poměrně jasným papírovým outsiderem. Jedná se však o MMA a v tom je vše možné.


„Kdybych mohl bojovat s kterýmkoliv bojovníkem planety, byl by to Khabib. Islamův styl je mu však velmi podobný, takže až ho přemůžu, lidé by hnedka pochopili, jak bych si dokázal poradit i s Khabbem,“ řekl Hooker, který toto tvrzení určitě bral s jistou nadsázkou. Jde mu hlavně o to budit co největší pozornost před bitvou.

„Je jasné, že mě čeká obrovský fight. Pokud ho vyhraji, dostanu se do té užší konverzace pro případný boj o titul,“ je si vědom Hooker, který v následujících dnech využije volného času, aby se pokusil dopilovat všechny herní nedostatky. Jistě ho bude čekat spousta defenzivní práce před takedowny.


Další články