Sleduj nás

Hooker: Nejsem srab jako Oliveira, soupeře si nikdy nevybírám

Hooker: Nejsem srab jako Oliveira, soupeře si nikdy nevybírám

Dan Hooker sepsul svého kolegu z žebříčku Charlese Oliveiru kvůli tomu, že se „bál“ přijmout zápas s Michaelem Chandlerem.

UFC poměrně dlouho čekalo na chvíli, až se objeví ten správný soupeř pro debutanta Michaela Chandlera, jenž v lehké váze Bellatoru kdysi získal mistrovský titul. Svým přesunem do nové organizace se s ním ale najednou každý zdráhal bojovat. Důvod byl údajně ten, že nikdo neměl zájem, dokud se neobjevil Hooker.

„Já jsem tím, kdo se nebojí vítat nové výzvy. Za svou kariéru jsem přijal už několik short notice zápasů a tento je jeden z nich. Nikdy před výzvami neuhýbám!“ pravil „The Hangman“ na tiskové konferenci před turnajem UFC 257.


Ještě před Hookerem se však Dana White snažil oslovit Charlese Oliveiru. Ten nedávno porazil Tonyho Fergusona a po této výhře nabyl dojmu, že jiný duel než ten o titul pro něho nedává smysl. Nabídku na případné souboje s Chandlerem nebo později dokonce i Gaethjem tedy odmítl.

Dan Hooker říká, že si soupeře v UFC nevybírá


„Nechápu ho. A nechápu vůbec všechny takové bojovníky, co mají strach, že přijdou o svou pozici v žebříčku. Všechny vaše odměny se odvíjí od vaší aktivity, výkonů a výsledků. Šampionem může být pouze ten, kdo se překážkám nevyhýbá. Proto cítím, že tohle je pro mě ta správná příležitost, jak o sobě dát vědět,“ poukazoval Hooker.


Další články