Sleduj nás

Hooker se s Makhachevem pustil do války slov. V září jsem volný, navrhuje Hangman řešení sporů

Hooker se s Makhachevem pustil do války slov. V září jsem volný, navrhuje Hangman řešení sporů
Dan „The Hangman“ Hooker je připravený všechny přesvědčit o tom, že je Islam Makhachev skutečně jenom mediálně zpopularizovaný hype stroj, jenž bude velmi snadné vyvést z provozu.

Novozélandský bijec má na kontě dvě prohry v řadě, ale mezi elitou lehké váhy má více zkušeností. Navíc ani podle všeho nemá špatnou obranu proti strhům, což by proti Makhachevovi byl jeden z nejdůležitějších aspektů.

„Jestli se s Islamem utkám v zápase na pět kol, tak asi polovinu času strávím čistě jen bráněním takedownů, ale jak se bude držet v postoji, budu mít nepochybně navrch. Dozajista bych mu dokázal vyhodit pojistky,“ predikuje Hooker.


Makhachev si však podobný „trashtalk“ líbit nenechal, a tak reagoval: „Hochu, máš na kontě tři prohry z posledních šesti zápasů. S tebou jsem chtěl bojovat před rokem, jenže to jsi byl vyděšen. Teď si sežeň pár výher a pak se spolu můžeme bavit.“

Zmíněná odpověď ale Hookera příliš nepotěšila, jelikož se považuje za elitního bojovníka. „Vyděšen? Haha, já jsem šel do války s Felderem a Poirierem, zatímco ty sis stříkal do kalhot. Pokud se mnou máš nějaký problém, září mám volné,“ navrhoval možné řešení sporů.


Makhachev si nyní přeje soupeře z elitní pětky žebříčku lehké váhy. Dana White mluví o současné trojce Beneilu Dariushovi. Kdyby ovšem Dariush odmítl, bitva s Hookerem by měla zajímavý náboj.


Další články