Sleduj nás

Horší trenéry Ultimate Fightera si UFC nemohlo vybrat, opřel se Covington do Ortegy s Volkanovskim

Horší trenéry Ultimate Fightera si UFC nemohlo vybrat, opřel se Covington do Ortegy s Volkanovskim
Colby Covington vůbec není spokojený s tím, jakým způsobem se prezentují dva noví trenéři právě oživlé show The Ultimate Fighter.

Původně se spekulovalo o tom, že by této show mohli vévodit právě Covington s Masvidalem, tedy předem zaručená zlá krev, ale nakonec organizace sáhla po současném šampionovi pérové váhy, jemuž do dvojice přiřadila vrchního vyzyvatele.

„UFC to nemohlo více pohnojit, tato dvojice disponuje prostě nulovým faktorem jakékoliv zábavy či nadšení,“ opřel se Covington na adresu Alexandera Volkanovskiho s Brianem Ortegou.


„Dana White a Hunter Campbell si teď musí klepat na čelo, protože tihle dva chlápci, které si zvolili, akorát sníží celou úroveň soutěže. I když to jsou decentní zápasníci na svou nízkou váhu, tak to jsou stále nezajímaví trpaslíci, kteří nepřivedou žádnou pozornost,“ myslí si.

„Chybí tomu náboj, spor, drama, příběh. Cítím se špatně za celou tu show. Přeju si, abych ji mohl zachránit a dát lidem to, co chtějí vidět,“ uzavřel Covington, který tak objasnil to, co chtěl celou dobu říct. Právě on měl šéfovat této obnovené verzi TUF, kde se mu rýsuje spor nejen s Jorgem Masvidalem, ale také třeba i Kamaru Usmanem.

Další články