Sleduj nás

Hvězdný GSP sesazen? Je na čase vyhlásit nového historicky nejlepšího zápasníka veltru, míní Cejudo

Hvězdný GSP sesazen? Je na čase vyhlásit nového historicky nejlepšího zápasníka veltru, míní Cejudo
Georges St.Pierre toho za svou kariéru dokázal hodně, ovšem teď je na čase, aby ho na vrcholu toho historického měřítka někdo vystřídal.

Původně to zmínil Dana White a nyní to opakuje i bývalý šampion dvou hmotnostních kategorií Henry Cejudo. Dle jejich názoru je Kamaru Usman nejlepší velterovou váhou celé historie MMA a výkon v odvetě proti Jorgemu Masvidalovi to jenom podtrhl.

„Ok, řeknu to za vás všechny, vy uhrovatí tlusťoši,“ ujal se slova Cejudo. „GSP, je na čase, aby ses uhnul z cesty, protože teď je tady nový GOAT velterové váhy a jeho jméno je Nigerijská noční můra!“ prohlašoval na svém Twitteru, kde zároveň Usmanovi blahopřál k perfektnímu výkonu proti Masvidalovi.


„Kamaru Usman je nejlepší zápasník velterové váhy celé historie,“ přidával svůj názor Dana White. „Porazil už každého, koho jen mohl, a jeho výkony jsou zápas od zápasu lepší,“ pochvaloval si svého šampiona z divize do 77 kilogramů.

Další na programu dne by měla být odveta s Covingtonem. Kamaru si nyní sice plánuje dát menší odpočinek, ale jak se nechal už White slyšet, právě Colby by měl být dalším v pořadí, kdo vyzve šampiona.

Další články