Sleduj nás

Israel Adesanya ze mě má bobky, směje se vyzyvatel Vettori, který už teď ví, že se stane šampionem

Israel Adesanya ze mě má bobky, směje se vyzyvatel Vettori, který už teď ví, že se stane šampionem
Israel Adesanya údajně ztratil od své prohry s Janem Blachowiczem sebevědomí, čehož hodlá využít Marvin Vettori, jenž má v záloze navíc podobnou taktiku jako polský šampion z polotěžké váhy.

Adesanya se po neúspěšné misi do vyšší váhové kategorie vrátí zpátky do své původní divize, kde jej bude čekat obhajoba pásu proti Marvinu Vettorimu. Jedná se o soupeře, se kterým se už jednou utkal, a nutno dodat, že se z toho zrodila jen velmi těsná výhra na body.

„Izzy celou dobu mluví o tom, jak se těší, až ho nějaký soupeř zavede do temných hlubin, ale když ho tam ve skutečnosti Blachowicz vzal, tak najednou ztichl. Zcela upřímně vám říkám, že Izzy nemá žádnou zem. Jakmile ho stáhnete na žíněnku, bude zcela bezbranný,“ je přesvědčený Vettori.


Klíčem v tomto boji tedy bude dobře zvolená taktika. „Adesanya ze mě má už teď strach, vesměs je posraný až za ušima. I můj poslední soupeř (Kevin Holland) měl lepší jiu jitsu. V tomhle ohledu bych měl mít jasně navrch,“ řekl italský bijec pro MMA Junkie.

Titulového duelu mezi oběma borci se dočkáme 12. června na turnaji UFC 263. Součástí hlavní karty bude i mistrovská bitva mezi Deivesonem Figueiredem a Brandonem Morenem či odložená pětikolová řež mezi Natem Diazem a Leonem Edwardsem.


Další články