Sleduj nás

Já jsem chytrý člověk, Ngannou by pro mě nebyl problém, avizuje Ciryl Gane

Já jsem chytrý člověk, Ngannou by pro mě nebyl problém, avizuje Ciryl Gane
Ciryl Gane, který ve své profesionální MMA kariéře ještě neprohrál, věří, že zná úspěšný recept i na takový KO stroj, jakým je Francis Ngannou.

To je v současné chvíli šampion těžké váhy UFC, který kosí jednoho soupeře za druhým. A když už někdy na své bojové pouti prohrál, bylo to pouze na body. I tak je o Francisovi obecně známo, že se ze svých bodových proher poučil, a dokonce i vypiloval svůj wrestling, který dříve byl jeho největší slabinou.

Navzdory těmto faktům Ciryl Gane stále věří, že by našel způsob, jak obávaného kamerunského Predátora přemoci. „Francis je skvělý bojovník, o tom není žádných pochyb, ale já si myslím, že jsem chytřejší. A zápasnické IQ je v této hře nejvíce potřeba. Takže bych si na něho už našel taktiku,“ usmíval se francouzský bijec, jenž si na posledním UFC turnaji připsal další výhru, když po pěti kolech jasně předčil Alexandera Volkova na body.

A protože to pro Ganea byla už šestá výhra v UFC v řadě, začíná jedním očkem pomžourávat po titulové šanci. „Teď je sice na řadě Derrick Lewis, ale myslím si, že hned po něm bych měl jít o titul bojovat já. A pokud Stipe (Miocic) bude něco namítat, můžeme se o tuto čest utkat mezi sebou,“ navrhuje.


Další články