Sleduj nás

Jak si Jones zajistí exkluzivní výplatu v UFC? Třeba tím, že vstoupí pode mě, avizuje Abdelaziz

Jak si Jones zajistí exkluzivní výplatu v UFC? Třeba tím, že vstoupí pode mě, avizuje Abdelaziz
Že by došlo ke spojení dvou kontroverzních osobností?

Prozatím se vše drží pouze té teoretické roviny, nicméně fakta nám říkají, že je Jon Jones dost možná nejlepší zápasník celé historie MMA a žádá si v UFC o větší výplatu. Organizace mu ji však nehodlá dát.

Na druhé straně stojí sice kontroverzní, ale zato v rámci MMA nejspíše nejvlivnější manažer Ali Abdelaziz, který má pod svými křídly celou řadu hvězdných fighterů. A spoustě z nich dopomohl k lepším penězům, včetně takového Khabiba Nurmagomedova, jenž si pod ním jako první v UFC vydělal garantovaných 10 milionů dolarů za zápas.


Abdelaziz tedy navrhuje, aby on a Jones spojili síly, což by mohlo vést k velmi výdělečné spolupráci. Dana White není člověk, se kterým je obtížné jednat. Znám ho už šestnáct let, a proto vím, že zápasník velikosti Jonese by s ním neměl komunikovat skrze Twitter,“ řekl.

Jon Jones stávkuje v UFC kvůli výplatě


„Samozřejmě, já nejsem Jonův manažer, abych mohl mluvit za něj, ale kdyby to chtěl změnit, zná mé číslo. Přeju si totiž, aby se tato situace co nejlépe vyřešila. Vím, že je vše o komunikaci, a Jonův největší nepřítel v tomto jednání je momentálně on sám. Dana White je inteligentní člověk, stačí s ním rozumně jednat,“ vysvětloval Abdelaziz.

„Pamatuji si, jak Dana kdysi nenáviděl Kamaru Usmana. Mou prací je však vytvářet mír mezi oběma stranami. Nyní se oba vzájemně uznávají. Totéž může nastat i v případě Jona Jonese,“ avizoval.


Další články