Sleduj nás

Jaká je šance, že bude Hasbulla zápasit pod taktovkou UFC? Dana White odpovídá

Jaká je šance, že bude Hasbulla zápasit pod taktovkou UFC? Dana White odpovídá
Známá internetová senzace Hasbulla Magomedov alias „mini Khabib“ je terčem velké pozornosti. Momentálně se hovoří o jeho zápase s Abdulem Razikem. Že by se konal rovnou pod taktovkou UFC?

Protože se Hasbulla, kterému je mimochodem osmnáct let, pouze trpí vzácnou genetickou poruchou, nově začal objevovat i mezi slavnými bojovníky na UFC turnajích, začalo se ihned spekulovat, že je třeba v kontaktu i s Danou Whitem, který by s ním měl velké plány.

Jelikož je Dana White známý lovec zlata a jelikož Hasbullu s Abdulem nevlastní žádná jiná organizace, tak se údajně nebrání oba kluky pod sebou angažovat. Podrobnosti ovšem prozradit nechce, pouze připouští, že tu jistý zájem je.


„Poslouchejte, když jsem sdílel na svém Instagramu video, ve kterém Hasbulla říká, že letí do Abú Dhabí, ještě jsem nečekal, že se z toho stane nejvíce sledovaný příspěvek v celé mé instagramové historii. 6,7 milionů lidí sleduje můj profil a 6,4 milionů lidí vidělo to video. Není to šílené?“ začal Dana White šalamounsky o tom, jak se začal rodit jeho zájem.

„Je to prostě neuvěřitelné, miluji toho kluka. Existuje tedy větší než nulová šance, že bude zápasit v oktagonu UFC? Absolutně ano!“ usmíval se White, jenž už si teď určitě plánuje, co a jak by provedl. Jeden sranda fight mezi Hasbullou a Abdulem Razikem by mu nepochybně vynesl balík… A pochopitelně také všem zúčastněným.


Další články