Sleduj nás

Jako bojovník skončil, ale v UFC i nadále zůstane. Jaká práce byla nabídnuta Tyronovi Woodleymu?

Jako bojovník skončil, ale v UFC i nadále zůstane. Jaká práce byla nabídnuta Tyronovi Woodleymu?
UFC nedávno překvapilo, když aktualizovalo své žebříčky, z nichž vypadl bývalý šampion velterové váhy Tyron Woodley.

Dana White se už na konci minulého roku nechal slyšet, že jeho soupisku čekají velké škrty, které budou pokračovat i skrze nový „ročník“. Ze hry se muselo pakovat několik jinak slavných bojovníků, převážně veteránů, a jedním z nich se nyní bohužel stal i Tyron „The Chosen One“ Woodley.

„Zatím se k tomu nemohu moc vyjadřovat, ale určitě to ještě probereme,“ řekl ve stručnosti devětatřicetiletý rodák z Missouri, který se s UFC rozloučil se čtyřmi prohrami v řadě. Všechny však přišly proti zvučným protivníkům, pouze v jednom případě v něm ale byl vidět oheň hodný šampiona.

Tyron Woodley jako UFC analytik


I když se tedy UFC s Tyronem rozloučilo coby jako se zápasníkem, i tak se s ním ale budeme v rámci organizace vídat dále. Jak nyní potvrdil server MMA Junkie, „The Chosen One“ se pokusí prodat své letité zkušenosti jako zápasový analytik. Přitom není ani vyloučeno, že by se nemusel stát součástí komentátorského týmu.

S ohledem na tento fakt se dá asi predikovat, že Woodleyho bojová kariéra končí, i když on sám to zatím oficiálně neoznámil. Pravdou nicméně zůstává, že v tomto věku si už nemá co dokazovat a jeho hlas tak může doprovázet další velkolepé turnaje organizace.


Další články