Sleduj nás

Jan Blachowicz a Corey Anderson se do sebe pustili. Kdo rozsekne debatu, který z nich je lepší?

Jan Blachowicz a Corey Anderson se do sebe pustili. Kdo rozsekne debatu, který z nich je lepší?
Corey Anderson se považuje za nejlepší polotěžkou váhu planety. S tím ovšem takový Jan Blachowicz nemůže souhlasit, a tak nám zde vznikl střet názorů.

„Už dávno o sobě vím, že jsem nejlepší polotěžká váha světa,“ řekl teď o víkendu Corey Anderson, jenž pod taktovkou Bellatoru přemohl bývalého šampiona Ryana Badera. To se mu navíc povedlo v první minutě prvního kola na TKO.

Tato jeho fráze obletěla celý svět, takže praštila do obličeje i polského šampiona z řad UFC Jana Blachowicze. Ten okamžitě kontroval.


„Tak to hezky zadrž… Takže týpek, který se vypařil z UFC po tom, co jsem ho vypnul a málem mu ukončil MMA kariéru, má být nejlepší? Zejména, když těch pár výher získal v druholigovém Bellatoru? Možná, že jsem tě praštil až moc tvrdě,“ uveřejnil Blachowicz, jenž tak dal vzpomenout na svou výhru nad Andersonem z února roku 2020.

V tomto roce se ale mezi oběma borci uskutečnila pouze odveta. Ten první zápas (ze září 2015) pro změnu vyhrál Anderson, takže polskému šampionovi vzkázal, aby si moc nevyskakoval.


„Jen nezapomeň na to, co se ti přihodilo, když jsi mi čelil poprvé. Tehdy jsi opuchl jako slon, a ještě jsi mluvil o tom, jak po této prohře musíš jít domů a zvážit své budoucí kariérní možnosti… Takže jo, ve druhém zápase jsi mě vypnul, ale jenom proto, že jsi měl štěstí a trefil jsi šťastný úder. To já si s tebou patnáct minut hrál jako kočka s myší a ty jsi s tím nemohl vůbec nic udělat,“ připomínal mu.


Další články