Sleduj nás

Jared Cannonier o tom, kdo ve střední váze může přemoct šampiona Adesanyu

Jared Cannonier o tom, kdo ve střední váze může přemoct šampiona Adesanyu
Najde se ve střední váze UFC vůbec někdo, kdo dokáže přemoct neomylného šampiona Adesanyu?

Budeme-li se držet stále té divize do 84 kg, v níž „Izzy“ zatím jasně kraluje a v níž přemohl už spoustu zvučných jmen, zastává spousta fanoušků ten názor, že se zde nenajde nikdo, kdo by tohoto neomylného nigerijského krále sesadil z trůnu.

Takový Jared Cannonier ovšem věří, že on sám by jistou šanci měl. „Jak vás trefím, tak jdete spát a sám Izzy to dobře ví. Moc rád bych to otestoval,“ tvrdí muž s přezdívkou "Killa Gorilla", který ale už neví, zdali tu příležitost pokusit se vykouzlit nějaké pěkné KO dostane. Kdyby tu šanci však nedostal on, tak ví, kdo jiný by Adesanyu přemoct mohl.


„Podle mě má vysokou šanci takový Derek Brunson. Samozřejmě, že v postoji se Israelovi rovnat nemůže, ale to se nerovnal ani Tillovi a vůbec to nevadilo. On má tak pokročilý wrestling, že by Adesanyu mohl zavalit a už nepustit. A to je podle mě recept, který by mohl fungovat,“ sdělil Cannonier.

Stále nevyřešenou otázkou zůstává, kdo další Adesanyu vůbec vyzve. Předním kandidátem by měl být Robert Whittaker, toho ovšem tým šampiona odmítá. A UFC v čele s Danou Whitem se k této situaci zatím definitivně nevyjádřilo.


Další články