Sleduj nás

Jdu si pro titul! oznámil Cody Garbrandt. Do budoucna ale myslí i na O’Malleyho

Jdu si pro titul! oznámil Cody Garbrandt. Do budoucna ale myslí i na O’Malleyho
Cody Garbrandt se oficiálně přesouvá do muší váhy, kde ho bude čekat duel s Kai Karou-Francem. A pokud ho porazí, dost možná pak půjde o vytoužený titul.

Bývalý šampion bantamové váhy pochopil, že mu pšenka v jeho divizi nekvete, a tak se rozhodl pro zásadní změnu.

„Muší váha je pro mé tělo ideální, přeci jen jsem na bantam poněkud malý,“ informoval No Love, jenž prohrál čtyři z posledních pěti zápasů, a proto nyní hledá nový impuls, který mu pomůže navrátit ztracené sebevědomí.


Jakmile byl oznámen Codyho přesun o hmotnostní kategorii níže, pár zápasníků si z něho dělalo srandu. Nejvíce však Sugar Sean O’Malley, který vystrkuje růžky už pravidelně.

„Neboj se, Sugare, jen tady urvu titul a vrátím se zpátky do bantamu. A kdoví, možná do té doby už konečně budeš v nejlepší patnáctce žebříčku,“ odpověděl Garbrandt, který si tak cíleně utahoval z toho, že O’Malley i navzdory svým velkohubým prohlášením ještě nebojoval s nikým pořádným.


Současným šampionem muší váhy je Brandon Moreno, tomu ale na záda dýchá bývalý mistr divize Deiveson Figueiredo, jenž chce po Mexičanovi trilogii. Dana White se teď bude muset rozhodnout, zdali dá k třetímu zápasu svolení, anebo pustí do boje o pás někoho nového.

Garbrandt má na svou šanci zatím dost času, jeho souboj s Karou-Francem je naplánovaný až na 11. prosince. Až podle toho, jak bude úspěšný, se bude moct začít uvažovat, co přijde dál.

Další články