Sleduj nás

Jdu si pro titul, to je teď můj jediný cíl, hlásí pokořitel hvězdného Overeema

Jdu si pro titul, to je teď můj jediný cíl, hlásí pokořitel hvězdného Overeema

Alexander Volkov vyjádřil po skalpu Alistaira Overeema své velké ambice, které hodlá v dohledné době naplnit.

Dvaatřicetiletý ruský bojovník z řad těžké váhy patří už delší dobu mezi tu užší špičku vrcholných zápasníků, které lze řadit do titulové konverzace. Když se k ní blížil nejvíce poprvé, zastavil mu cestu Derrick Lewis, který znenadání v posledních sekundách duelu jedním úderem otočil celé utkání. Následně jej ještě na body zpomalil Curtis Blaydes, ovšem nyní Volkov už věří, že nastala jeho chvíle.

„Porazil jsem legendu v našem sportu – Alistaira Overeema. Je to úžasný pocit a já sám si myslím, že jsem udělal velký krok k tomu, abych se mohl stát šampionem,“ řekl dva metry vysoký borec s bojovou přezdívkou „Drago“.


 „Jdu si pro titul, to je teď můj jediný a hlavní cíl,“ prozradil americkým mediím. „Nacházím se ve skvělé formě, jsem v nejlepší fázi mé kariéry. Pouze jsem si musel odskočit na rentgen nohy, protože jsem si ji v posledním duelu naprosto zničil. Obecně se však cítím velmi dobře. Děkuji všem fanouškům za podporu,“ vzkazoval všem příznivcům, kterým přislíbil i to, že se jim ukáže s mistrovským opaskem.


Další články