Sleduj nás

Je mi 42, jsem bývalý šampion UFC a moc rád ti nakopu p*del, vzkazuje Bisping troufalému YouTuberovi

Je mi 42, jsem bývalý šampion UFC a moc rád ti nakopu p*del, vzkazuje Bisping troufalému YouTuberovi

Jak se tak zdá, YouTuber Jake Paul si svým chováním zadělal na pořádný malér. Jeho prořízlá ústa donutila k reakci několik zvučných fighterů. Jeden takový mu chce nyní nakopat zadek.

Michael Bisping se sice už tři roky nachází v důchodu, ale na své bojové zkušenosti dozajista nezapomněl. A nyní by je rád provětral v boji proti soupeři, kterého svým způsobem ani nepovažuje za nějakou hrozbu.

„Jakeu, pokud máš zájem o fight, tak pojďme na to. Ale spíše hádám, že couvneš jako zbabělec,“ začal svůj proslov Bisping, jenž měl už dost slov, které si tento „odvážný“ YouTuber odvážil v posledních dnech ze svých úst vypustit.


„Bavil jsi se s mým manažerem, nakydal jsi mu spoustu sraček… A víš ty co? Já jsem tady, nikam neodejdu a jsem ochotný ti nabídnout ten zápas, který hledáš. Chceš prověřit svoje dovednosti? Pojďme do toho!“ vzkazoval mu.

„Jako boxer mám skóre 0-0, ty máš 1-0 nebo 2-0. Takže pokud máš zájem, přestaň si tu hrát nějaké podělané hry a začni konat. Já se přidám, nemám s tím problém,“ uváděl Bisping na adresu třiadvacetiletého mladíka.


„Je mi skoro 42 let, jsem bývalým šampionem UFC a moc rád tě vezmu do školy. A garantuji ti jedno, v žádném případě se mnou neprojdeš přes tři kola. To je absolutní fakt. Pokud své nabídky a výzvy tedy myslíš vážně, dej mi vědět, podnikneme to!“ dodával.


Další články