Sleduj nás

Je možné, že se Jones už nikdy nevrátí, nastínil Dana White

Je možné, že se Jones už nikdy nevrátí, nastínil Dana White
Jon Jones je obecně považován za nejlepšího zápasníka celé historie MMA, ale je možné, že se už nikdy do boje nevrátí.

Za vše může smlouva, jíž Jones podepsal a podle jejíž podmínek nemůže zápasit nikde jinde jak v UFC. A že o odchod z této organizace velmi stojí, ale jeho prosby už nikdo poslouchat nemusí. Bývalý šampion polotěžké váhy se buďto kousne a z této smlouvy se vybojuje, anebo zůstane mimo hru – čili v důchodu.

„Vše už jenom záleží na Jonovi,“ řekl Dana White na poslední tiskové konferenci. „Je možné, že se bude chtít vrátit teď v létě, ale je také možné, že se nevrátí už nikdy. Jestli chce bojovat, tak může, ale pokud nechce, nikdo ho nutit nebude,“ zmiňoval.


K osobním problémům mezi oběma stranami se však už šéf UFC vyjadřovat nechtěl. Možná i proto, že jsme toho na toto téma již slyšeli dost a samotná situace se za celou tu dobu nijak nezměnila. Jones má nějakou představu, za jakou částku je ochotný bojovat, a pod tuto cenu nepůjde.

„Můj pohled na Jona se nezměnil, stále je to GOAT našeho sportu, který udělal dost pro to, aby mohl v klidu ukončit kariéru… i když je nutné uznat, že mu chlápci jako Kamaru Usman začínají dost šlapat na paty,“ konstatoval White.


Zároveň je s ohledem na Usmana nutné podotknout, že on sám usiluje o to, aby si ho každý pamatoval jako nejlepšího MMA zápasníka planety. Aby ale v počtu obhajob dohnal Jonese, bude ještě muset pořádně šlápnout na plyn.

Další články