Sleduj nás

Je Usman skutečně nejlepší velterovou váhou celé historie? Ani GSP nebyl tak dobrý! hovoří Rogan

Je Usman skutečně nejlepší velterovou váhou celé historie? Ani GSP nebyl tak dobrý! hovoří Rogan
Jsme skutečně svědky zrodu nejlepší velterové váhy celé historie MMA a zároveň jednoho z nejlepších zápasníků planety? Komentátor Joe Rogan o tom nepochybuje... Kam se hrabe takový GSP.

Doposud jsme měli za to – tedy alespoň většina lidí si to myslela – že je nejlepší velterovou váhou planety Georges St.Pierre. Každá éra je však jiná a každá éra vám poskytne jinou konkurenci a takový Usman se údajně pral s větší kvalitou.

„Není snadné se měřit s takovým borcem, jako je Kamaru, ten člověk je na samotném vrcholu potravinového řetězce,“ velebil současného šampiona Joe Rogan v podcastu Young´n´Faded MMA Society.


„Co mě zaráží, je to, že se mu nedostává takového uznání, jaké si zaslouží, protože je to skutečné zvíře, které zaznamenalo skutečně působivých výsledků. Porazil Tyrona Woodleyho, Colbyho Covingtona, Jorgeho Masvidala, Gilberta Burnse, to už je nějaké resumé,“ nešetřil chválou.

„Ani Georges St.Pierre se nepral s takovou kvalitou jako Kamaru, a to říkám s veškerou možnou úctou. Nemyslím si, že se měřil s takovou konkurencí. Usman je nejlepší velterovou váhou planety a jeho úspěchy již předčily ty St.Pierrovy,“ domnívá se Rogan.


Další články