Sleduj nás

Je v nejlepší formě, v jaké jsem ho kdy viděl, chválí McGregora trenér Kavanagh

Je v nejlepší formě, v jaké jsem ho kdy viděl, chválí McGregora trenér Kavanagh

John Kavanagh, hlavní trenér, který stál po boku McGregora v době jeho největší slávy, se ve své poslední výpovědi nechal slyšet, že svého svěřence ještě v tak dobré formě nikdy neviděl.

Kavanagh pochválil Conora skrze svůj účet na Twiteru chvíli poté, co bývalý šampion dvou váhových divizí podstoupil poslední těžký sparing.

„1. leden, náš poslední těžký sparing, než vyrazíme do Vegas. Upřímně mohu říct, že toto je Conorova nejlepší forma, jakou jsem u něj kdy viděl, a to jsem si ještě před šesti měsíci myslel, že něco podobného vůbec nebude možné,“ reagoval věhlasný kouč, který nezapomněl podotknout, že kdokoliv, kdo se před obávaného Notoriouse postaví, ten se ocitne ve velkém nebezpečí.


Cerrone: Žádná zem, s Conorem budu bojovat čistě v postoji!


Conor McGregor (21-4-0) se naposledy v kleci objevil 7. října roku 2018, když se v rámci doposud historicky nejsledovanější MMA bitvy pokusil sesadit Khabiba Nurmagomedova (28-0-0) z trůnu lehké váhy. Ruský Orel však Conorovi připravil nejtvrdší porážku kariéry, z níž slavný Ir nyní čerpá tu nejsilnější motivaci, aby se mohl úspěšně vrátit a říct si o odvetu.

Ze všeho nejdříve se McGregor bude muset vypořádat s ostříleným veteránem Donaldem „Cowboyem“ Cerronem (36-13-0), s nímž se utká už 18. dne nového roku na UFC 246 v lasvegaské T-Mobile Areně.

Ihned po Cerronem vyslal opět Conor jasnou zprávu, že si přeje Jorgeho Masvidala a pás o Největšího grázla planety. Hned potom se zaměří na Khabiba. Tyto plány může zhatit jenom Dana White, kterému se Conorovo setrvání ve velterové váze pro případný souboj s Masvidalem příliš nelíbí.


Woodley: Ať se McGregor modlí, aby s ním Masvidal nebojoval. Bez p*dele říkám, že by ho pohřbil

Masvidal věří, že by porazil Usmana, ale dříve si přeje vytřít podlahu s McGregorem

McGregor ani Aldo si nezaslouží bojovat o titul, míní bývalý šampion Alvarez



Další články