Sleduj nás

Je vidět, že si Adesanya začíná plnit domácí úkoly, chválí svého posledního soupeře Blachowicz

Je vidět, že si Adesanya začíná plnit domácí úkoly, chválí svého posledního soupeře Blachowicz
Jan Blachowicz byl unesen z toho, jakým způsobem si Israel Adesanya poradil s Marvinem Vettorim.

Nigerijský šampion z řad střední váhy UFC se o minulém víkendu opět postavil do nitra klece, kde čelil vrchnímu vyzyvateli s italskými kořeny Marvinu Vettorimu.

Ten měl údajně (alespoň částečně) kopírovat taktiku, která proti Adesanyovi fungovala v podání Jana Blachowicze, ale jednak mu chyběl svalový deficit a jednak se na něho jeho soupeř dokonale připravil.


„Osobně bych řekl, že si Izzy po zápase se mnou začal plnit domácí úkoly,“ smál se Blachowicz, když viděl, jak jeho nigerijský protějšek hravě odvrátil několik Vettoriho pokusů o takedown. A i když už se hra přenesla na zem, dlouho tam nezůstala.

O Adesanyovi bylo obecně známo, že by mohl mít ve wrestlingu potíže, jen to na něj nikdo pořádně ani nepoužil. Prvním člověkem byl až Blachowicz v polotěžké váze.


„Dozajista si Izzy zaslouží pochvalu za to, jak se připravil. Občas vám musí někdo v boji odhalit vaše slabiny, abyste se na ně zaměřili,“ konstatoval polský veterán, jenž se sám nyní bude připravovat na další obhajobu, kterou svede proti Gloveru Teixeirovi.

Další články