Sleduj nás

Jedna výhra mě dělí od titulového boje v bantamové i muší váze, ví Cody Garbrandt

Jedna výhra mě dělí od titulového boje v bantamové i muší váze, ví Cody Garbrandt
Cody Garbrandt si už údajně vyřešil všechny problémy, které ho ještě před časem doprovázely. Nyní se zrodil nový člověk a ten si hodlá dojít pro tituly ve dvou hmotnostních kategoriích.

Garbrandt v posledních letech příliš nebojoval. Osudné se mu staly porážky s TJ Dillashawem a pak různé zdravotní neduhy, které se jen hromadily. Nějaký čas trvalo, než se vše dalo do pořádku, což jsme mohli vidět až v duelu s Raphaelem Assuncaem, kde již byly znát známky zlepšení.

„Když se podívám zpět na všechny ty potíže okolo koronaviru a co vše mi tu způsobilo, tak jsem rád, že to je za mnou,“ říká Garbrandt, který se teď již může plně soustředit na svou kariéru. A ta ho zavede do nitra klece už tento víkend, když ho bude čekat bitva s Robem Fontem.


„Vím, že mě dělí jen jedna výhra od toho, abych bojoval o titul muší i bantamové váhy. Potřebuju tuto sobotu ukončit Roba a pak před sebou budu mít dvě skvělé možnosti,“ je si vědom devětadvacetiletý bojovník, jenž tak cílí na současné šampiony, jimiž jsou Aljamain Sterling (bantamová váha) a Deiveson Figueiredo (muší váha). Oba však čekají ještě povinné obhajoby.

Údajně by se nebránil ani trilogii s TJ Dillashawem, pokud osud zavelí. „Samozřejmě, že tu trilogii chci. Potřebuju, aby svět viděl, co byl TJ celou dobu zač, je to podvodník,“ drží se Garbrandt svého názoru, jenž při každé příležitosti opakuje.

Další články