Sleduj nás

Jedni skáčou do publika a druzí propagují trash-talking. To je důvod, proč se Miesha Tate s UFC už neztotožňuje

Jedni skáčou do publika a druzí propagují trash-talking. To je důvod, proč se Miesha Tate s UFC už neztotožňuje

Bývalá šampionka z bantamové váhy se v jednom z posledních rozhovorů opřela do svého tehdejšího chlebodárce. Nelíbí se jí, že UFC ze všeho dělá frašku, a to jen kvůli tomu, aby si získalo sledovanost. 

Od té doby, co se v oktagonu objevila naposledy, se toho hodně změnilo. Miesha Tate i kvůli mateřské dovolené skončila s bojováním a teď už se s ní setkáme pouze jako členkou organizace konkurenční ONE Championshop, kde funkci vicepresidentky vítá s nadšením. Oproti tomu sepsula svého posledního zaměstnavatele…

Miesha Tate komentuje dění v UFC


„Myslím si, že směr, jakým se posunulo UFC, není dobrým příkladem pro nadcházející generace a celkově obecně i pro sport. Jeden skáče z klece do publika, druhý se zase nonstop opírá do vaší rodiny a zdravá soutěživost přitom totálně vymizela. To jsou důvody, proč už se s touto společností nerada ztotožňuju,“ pravila pro The MMA Hour. 

„Jsem toho názoru, že spousta věrných fanoušků k nim jen za tohle chování otočila záda. Vše vyvrcholilo do bodu, kde urážky jsou více než samotný zápas. Například Conor se dostával Khabibovi tak dlouho pod kůži, až došlo do bodu, kdy to psychicky neunesl. Člověk si až říká, že to je víc strašidelné než soutěživé,“ pokračovala. 


Miesha Tate v UFC

V době rozhovoru zavzpomínala i na svou dávnou soupeřku. „To, co předvádí Conor, je naprostá ostuda. Velice se to podobá řečem, které jsem kdysi slyšela od Rondy (Rousey). Účelem je nakydat na toho druhého co nejvíce hnoje, a to je naprosto odlišný směr, než který bych třeba já od bojových sportů očekávala,“ doplnila. 

Cosi pravdivého na její mluvě bude. Při nedávné konferenci Jona Jonese s Alexandrem Gustafssonem jsme slyšeli něco podobného. „Strčení bylo pro diváky, nic zase tak strašného se nestalo,“ sdělil navrátilec Bones, jenž po tiskovce před zraky všech švédského borce úmyslně strčil. „Tahle hra už není jenom o sportu. Je potřeba dávat lidem, co chtějí vidět. Nuda by nikoho nezajímala,“ nechal se slyšet. 



Další články