Sleduj nás

Jen pros a breč, ale zápas s Usmanem si nezasloužíš! vzkazuje Colbymu šampionův manažer

Jen pros a breč, ale zápas s Usmanem si nezasloužíš! vzkazuje Colbymu šampionův manažer
Válka mezi oběma tábory pokračuje i nadále. Každá strana se drží svého názoru.

Zatímco je Colby „Chaos“ Covington přesvědčený, že se mu Kamaru „The Nigerian Nightmare“ Usman vyhýbá, tak šampion tvrdí, že nehodlá dávat šanci někomu, kdo si ji nezaslouží a koho nepovažuje ani za reálného titulového vyzyvatele či dokonce vůbec soupeře.

„Jen si breč, nadávej a pros. Dělej cokoliv, ale tenhle zápas si nezasloužíš!“ vzkázal Colbymu manažer Ali Abdelaziz, jenž zastupuje současného vládce z divize velterové váhy UFC, který má na kontě čtyři úspěšné obhajoby. Tu první právě proti Chaosovi, jehož zdolal v pátém kole na TKO a dodnes o tomto duelu můžeme slyšet, jak šlo o „sporný verdikt“.


Protože zůstává v ústech nejen fanoušků, ale i prezidenta UFC jistá pachuť, nechal se Dana White už několikrát v posledních týdnech slyšet, že udělá cokoliv, aby lidem doručil odvetu. „Colby je náš nový titulový vyzyvatel,“ potvrdil naposledy během minulého víkendu. A tým šampiona Usmana se s tímto faktem jaksi nemůže stále smířit…

„Nenávidíme tě. Kamaru by si tě nejraději přál vidět zemřít uvnitř klece, to je holý fakt!“ přidal ve svém názoru Ali Abdelaziz, který sám měl v minulosti s Covingtonem jisté spory. Tato „zlá krev“ se tedy nevaří jen mezi dvěma bojovníky, ale i mezi jejich realizačními týmy.

Další články