Sleduj nás

Jen výhra nad Poirierem McGregora neukojí. Odvážný Ir slíbil, že trumfne Procházku a vykouzlí KO roku!

Jen výhra nad Poirierem McGregora neukojí. Odvážný Ir slíbil, že trumfne Procházku a vykouzlí KO roku!
Conor McGregor slibuje, že proti Dustinovi Poirierovi vykouzlí spektakulární KO, které by mělo trumfnout i Procházkův loket proti Reyesovi.

Čas se pomalu krátí a v bájném Irovi se opět začalo budit ono pověstné sebevědomí. Nejenže Conor nyní slibuje, že Poiriera v trilogii ukončí, ale navíc to prý udělá v nezapomenutelném stylu. Přesně takovém, po kterém už nikdo nebude pochybovat o tom, kdo si zaslouží cenu za nejlepší KO roku.

„Chtěl jsem udělat anketu o tom, kdo si v současné chvíli zaslouží zařadit do nominace za nejlepší KO roku, ale i v této chvíli zde máme až příliš mnoho kandidátů,“ zmiňoval se známý UFC komentátor Jon Anik. „Máme zde Kamaru Usmana, Rose Namajunas, Jiřího Procházku, Michaela Chandlera, Francise Ngannoua a mnohé další,“ poukazoval.


„Nebuď netrpělivý, jen s tou nominací počkej,“ vzkazoval McGregor, který je sám považován za knokautového umělce, a tudíž nechtěl být v této soutěži opomenut. „10. července vám všem ukážu skutečného vítěze této ankety,“ naznačoval, že Poiriera pošle do říše snů nějakým spektakulárním způsobem.

Zahraniční media se doposud shodla, že v této symbolické anketě zatím vévodí Jiří Procházka. Jeho ukončení přišlo sice nedávno, ale zato bylo natolik působivé a kuriózní, že jej jen horkotěžko někdo trumfne.


Další články