Sleduj nás

Ještě chvíli a sundám šéfa UFC sám, hrozí Furyho otec

Ještě chvíli a sundám šéfa UFC sám, hrozí Furyho otec
Někomu se může zdát až neuvěřitelné vše, co se právě chystá.

Tyson Fury plánuje přesun k MMA a už rovnou vyzývá ty největší borce v oboru. Do toho ho šéf UFC varuje, že pokud tak opravdu učiní, bude nejenomže přemožen, ale i ponížen. Tady už ale musel zasáhnout Tysonův otec.

„Jak může někdo mluvit o tom, že bude můj syn zničen, když pochází z rodiny, která má bojování v krvi. Já sám bych Danu uspal jednou ranou... rozumíte, co říkám? Nemůžete předem odepsat člověka, který má Tysonovo srdce, vůli a schopnosti potřebné k tomu, aby vyhrál. Dana White mele hlouposti,“ nechal se slyšet John Fury, otec slavného britského boxera.


„Bude-li takhle mluvit dál, pak se s ním utkám. Můžu s ním zápasit klidně dnes v noci. Jsem ten nejvíce fit muž na světě. Kdykoliv budete chtít, mohu to dokázat. Zadarmo nebo za peníze. Takže Dano White, snaž se si nebrat jméno mého syna do úst. Pokud máš pochybnosti, nech si je pro sebe,“ dodával John Fury skrze iFL TV.

Gypsy King přislíbil, že jej čeká MMA debut ještě v tomto roce. Zatím není jisté, zdali se to bude konat v UFC, protože patrně nejprve půjde pouze o zahřívací fight. Následně si bude muset odbýt své boxerské povinnosti a teprve pak se začne smíšeným bojovým stylům věnovat naplno.


„Stipe i Ngannou, vyřídím si to s vámi hned, jakmile budu hotov s mými boxerskými zápasy. Nemusíte se bát, nebude to trvat dlouho,“ vzkázal Tyson prostřednictvím svých sociálních sítí.


Další články